Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η νέα χρονιά, το 2015 ξεκινά με πολλή αισιοδοξία και κέφι ενώ ο Σύλλογος μας βαδίζει στα 20 χρόνια λειτουργίας του. Αυτό ήταν και το μήνυμα που δόθηκε από τη Πρόεδρο κα Κατερίνα Γιαννακοπούλου στην εκδήλωση για την   κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που φιλοξενήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2015 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων(Λ.Α.Ε.Δ.).
    Ευχαριστούμε θερμά το Γενικό Επιτελείο Στρατού, τον διευθυντή της Λ.Α.Ε.Δ ταξίαρχο κύριο Αθανάσιο Μπαϊράμη για την φιλοξενία τους αλλά και όλο το προσωπικό το οποίο προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του στη γιορτή του Συλλόγου.
   Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Αντωνόπουλο και το Catering «Ελαφοκυνηγός» για τη διάθεση γεύματος και υπηρεσιών για 300 άτομα καθώς και το ζαχαροπλαστείο «Πετεκ» για την πίτα.
        Την πίτα του συλλόγου μας ευλόγησε ο σεβασμιότατος πατέρας Δημήτριος που εκπροσώπησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο  Αθηνών ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο τ. Πρόεδρος της Βουλής κος Απόστολος Κακλαμάνης, η τ. Αντιδήμαρχος Δ.Αθηναίων κα Κατερίνα Κατριβάνου, ο στρατηγός κος Γουμαλάτσος,  η κυρία Καρώνη Ιωάννα εκπρόσωπος της εταιρείας TEVA, η κυρία Σαληκυριάκη Πέτια εκδότρια του περιοδικού A-Life, η κυρία Νέλλη Μαυρίδου Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Π.Φαλήρου και εκδότρια του περιοδικού The F-Times. Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο γνωστός ερμηνευτής και υποστηρικτής του Συλλόγου κος Κώστας Βενετσάνος.
       Η μουσικοθεατρική ομάδα του Συλλόγου παρουσίασε το θεατρικό δρώμενο «τα παραμύθια με άλλη ματιά» μια υπέροχη παρουσίαση των παραδοσιακών παραμυθιών από τα παιδιά της μουσικοθεατρικής ομάδας του ΑΛΜΑ.
   Οι όμορφες μελωδίες που ηχούσαν από τα πνευστά της Φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Αθηναίων ενθουσίασαν το κοινό ενώ η ορχήστρα της Πολεμικής αεροπορίας σε ρυθμούς έντεχνους και αγαπημένους ολοκλήρωσαν την εκδήλωσή μας.
   Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και μας έδωσαν τη δυνατότητα για άλλη μια χρονιά να διοργανώσουμε μια εκδήλωση που χαροποιεί ιδιαίτερα τα παιδιά και τους γονείς αλλά και αποτελεί ένα μικρό δείγμα της απέραντης ευγνωμοσύνης για όλους εκείνους που σε μια δύσκολη εποχή στηρίζουν το έργο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: