Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013


                                                                                                                                           
                       
                                                                                                                                                       
                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      
         

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR                                                                                    
                                          ΑΛΜΑ





    Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε το χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 στη Μαρίνα Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
      Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με το Ξωτικό των Χριστουγέννων από τα “Δελφινάκια” το οποίο θα μας επισκεφθεί και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 18:30 και θα μοιράσει σοκοφρέτες ΙΟΝ.
     Επίσης στο bazaar μας θα βρείτε όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι, κατασκευές των παιδιών, νόστιμα παραδοσιακά γλυκά(κουραμπιέδες, μελομακάρονα, γλυκά του κουταλιού), κεριά, λογοτεχνικά βιβλία, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά  άλλα!!
Σας περιμένουμε!!!

  


Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013



                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14Η ΗΜΕΡΙΔΑ BOWLING ΑΛΜΑ

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  την Πέμπτη  5 Δεκεμβρίου 2013 η 14η Ημερίδα Bowling που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ. Οι αγώνες  φιλοξενήθηκαν  στο Super Bowl  ΡΕΝΤΗ όπου συμμετείχαν 180 αθλητές από 28 φορείς-ιδρύματα ατόμων με αναπηρία .
    Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στην Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία(3 Δεκεμβρίου) και στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού(5 Δεκεμβρίου)  .Στόχος των αγώνων  ήταν η επιβράβευση της ομαδικότητας   και της προσπάθειας όλων των παιδιών που συμμετέχουν συνδυάζοντας παιχνίδι και χαρά .
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων και τους :κύριο Χατζηνικολάου Παναγιώτη, κύριο Κυριάκο Μερζάνη και κυρία Βαλάσση Μαρία.
     Επίσης ευχαριστούμε θερμά από το Χαμόγελο του παιδιού τους: κύριο Αρβανιτάκη, κυρία Πλεύρη, κύριο Ντούλα και κυρία Μακρή.
    Τα ΤΕΦΑΑ Αθήνας και οι φοιτητές από το Εργαστήρι Προσαρμοσμένης Κινητικής Αγωγής προσέφεραν σημαντική βοήθεια στην διεξαγωγή των αγώνων μας.
     Μεγάλη ήταν για άλλη μια χρονιά η συνεισφορά της κυρίας Χαράκογλου Βίκυς η οποία  παραχώρησε όλους τους διαδρόμους bowling του Super Bowl  ΡΕΝΤΗ για την πραγματοποίηση των αγώνων αλλά και των ευγενικών υπαλλήλων του Super Bowl οι οποίοι προσέφεραν εθελοντικά τις  υπηρεσίες τους.


Για μια ακόμη χρονιά περάσαμε ΟΛΟΙ τέλεια!! Σας ευχαριστούμε!!

Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook