Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012


   
                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ   στα πλαίσια του Προγράμματος ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στη Περιφέρεια Αττικής, του Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιεί από τις 25 Σεπτεμβρίου 2012 το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης «Μπορούμε μαζί» .
      Το πρόγραμμα πραγματοποιείται καθημερινά , απογευματινές ώρες σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία του Παλαιού Φαλήρου και είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά με και χωρίς αναπηρία ηλικίας 5 έως 12 χρόνων. Διεξάγεται από γυμναστές, παιδαγωγούς, ειδικούς καλλιτεχνικών, ψυχολόγους και νοσηλευτές οι οποίοι έχουν προσληφθεί με 5μηνη σύμβαση εργασίας μέσω του παραπάνω προγράμματος.
     Ενδεικτικά τα προγράμματα του «Μπορούμε μαζί» περιλαμβάνουν: Ρυθμική-μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευές, μουσική, ζωγραφική, νοσηλευτική-πρώτες βοήθειες, στίβο, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, παιδικό παιχνίδι με ψυχολόγο, παιχνίδια αυτοεκτίμησης, ψυχοκινητικής αγωγής και  ομάδες γονέων.
     Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στα παραπάνω προγράμματα συμπληρώνουν την ειδική φόρμα εγγραφής την οποία μπορούν να βρουν στο Κέντρο Ημέρας του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ(Μίλωνος 2, Π.Φάληρο) και στο τμήμα Παιδείας & Κοινωνικής Αρωγής Δήμου Π.Φαλήρου Αγ.Αλεξάνδρου 75 . Το ενημερωτικό έντυπο με τη φόρμα συμμετοχής έχει ήδη διανεμηθεί σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία του Παλαιού Φαλήρου.
    Τα Σχολεία στα οποία πραγματοποιείται το πρόγραμμα είναι τα ακόλουθα:
7ο Δημοτικό Σχολείο Π.Φαλήρου, 10ο Δημοτικό Σχολείο Π.Φαλήρου ,  13ο Δημοτικό Σχολείο Π.Φαλήρου, 4ο Δημοτικό Σχολείο Π.Φαλήρου ,12ο Δημοτικό Σχολείο Π.Φαλήρου  και στο Πολιτιστικό & Αθλ.Κέντρο Δήμου Π.Φαλήρου .
     Οι γονείς ανεξαρτήτως σε ποιο σχολείο φοιτούν τα παιδιά τους μπορούν να επιλέξουν ένα από τα παραπάνω σχολεία για την παρακολούθηση του προγράμματος «Μπορούμε Μαζί». 
    Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος «Μπορούμε Μαζί» που σε μια δύσκολη εποχή δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά τους σε ένα δωρεάν πρόγραμμα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εργασία σε 33 άτομα που το υποστηρίζουν .



  







Πληροφορίες: Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ: Πλ.Φιλικής Εταιρείας & Μίλωνος 2 , Παλαιό Φάληρο τηλ. 210-9828150
Τμήμα Παιδείας & Κοινωνικής Αρωγής Δήμου Παλαιού Φαλήρου: Τηλ 210- 9815323

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να ξεφυλλίσετε το φυλλάδιο του Συλλόγου μας..
http://snack.to/fztiwkp1

Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε και το νέο μας φυλλάδιο!!

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012



Μια μικρή γεύση από τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που προγραμματίζουμε.
Σύντομα θα δείτε την επίσημη αφίσα της εκδήλωσής μας!!