Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012


                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΕ & ΧΩΡΙΣ  ΑΝΑΠΗΡΙΑ

     Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 2η Ημερίδα Στίβου για παιδιά & νέους με & χωρίς αναπηρία την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 .Η ημερίδα  πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Στίβου του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου και διοργανώθηκε από τον  Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.
      Την  ημερίδα στην οποία συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές από 17 διαφορετικούς φορείς ατόμων με αναπηρία από όλη την Αττική άνοιξε με χαιρετισμό η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Κατερίνα Γιαννακοπούλου. Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα( ΚΟΧ 72.904  / 01/ 2012  «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» )πραγματοποιείται το πρόγραμμα «Μπορούμε Μαζί» που αφορά τη δημιουργική απασχόληση  παιδιών με και χωρίς αναπηρία σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία του Παλαιού Φαλήρου. Στα πλαίσια της 2ης Ημερίδας Στίβου πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της μεικτής σκυταλοδρομίας στο οποίο συμμετείχαν μαθητές του 1ου , του 4ου και του 10ου Δημοτικού Σχολείου Π.Φαλήρου μαζί με  μαθητές των ειδικών σχολείων.
         Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή του Αθλητισμού απέδειξαν  ότι  τελικά «Μπορούμε μαζί»!!!!
      Την πολύτιμη βοήθεια τους για την ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας μας προσέφεραν: ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου κος Νικολαίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου κος Βραχλιώτης, η Πρόεδρος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Ιωνες Παλαιού Φαλήρου » κυρία Πατεράκη  και ο προπονητής κύριος Αντωνίου, η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κορυδαλλού (Ε.Δ.Ο.Κ.), το Ιατρικό τμήμα από το  Χαμόγελο του Παιδιού  ,οι φοιτητές των ΤΕΦΑΑ από την ειδικότητα Προσαρμοσμένης Κινητικής Αγωγής καθώς και όλοι οι γυμναστές μας, οι εθελοντές και οι φίλοι που είναι πάντα δίπλα μας. 
      Τέλος ευχαριστούμε την εταιρεία  ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για την προσφορά της σε εμφιαλωμένο νερό για τους αθλητές μας και το κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες .
    Σας ευχαριστούμε θερμά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο  και την 3η Ημερίδα Στίβου που έχει  γίνει πλέον θεσμός για το Παλαιό Φάληρο!!

Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook


  








Δεν υπάρχουν σχόλια: